torsdag, februari 15, 2007

Leif GW i majonnäs.

Idag mailade jag en av mina mycket få idoler. Han heter Leif GW Persson. Så här skrev jag:

Leif. I Nöjesguiden har vi ett stående format som kallas "Döskalle & Mästerligt". Det är en intervju där vi varvar nästan obehagligt insmickrande frågor med något mindre charmanta dito. Och nu undrar jag om du skulle kunna tänka dig att ställa upp på en sådan. Det hela är över på en dryg halvtimme och gör nästan inte ont alls. Det skulle göra mig överlycklig om du tackade ja. Och det vill du väl?

Hälsningar,
Hannes Dükler
Nöjesguiden


Och så här svarade han:

Hannes. Jo, jag älskar smicker. Kan ta hur mycket som helst faktiskt utan att uppleva annat än en stor inre frid och en känsla av... äntligen lite rättfärdighet! Mot minsta kritik är jag dock mycket avog. Hennes Kunglig Höghet på ärten är en hårdhudad sälle jämfört med mig i det sammanhanget. Jag ställer alltså gärna upp förutsatt att det inte blir "jönsigt" (du förstår vad jag menar) och jag kan göra det redan i slutet av mars. Innan dess kan jag inte eftersom jag skall resa runt i Europa och smörjas in med majonnäs av beundrande skaror och med anledning av utgivningen av min senaste roman. Så hör av dig efter den 17 mars.

Leif GW

6 kommentarer:

Kristoffer Triumf sa...

Juicy!

Älskar att du har med mailadresser och hela skiten! Och att GW gillar majonäs så mycket att han skriver det med versalt M!

Storslaget!

Dagens blogginlägg!

Hannes Dükler sa...

Ska jag ta bort det kanske (även om det grafiskt sett är finare som det är)? Och rättstava "Majonäs"? Ja, så får det bli – lite mindre josigt. Även om GW:s mailadress inte direkt lyder under sekretess, jag ringde rikspolisstyrelsen och blev hänvisad till att han inte nås per telefon – överhuvudtaget. Men tack Kristoffer för att du finns. Du vet väl att du är värdefull? En av mina få besökare/vänner/annat.

Kristoffer Triumf sa...

Ja, men du får ju mig att framstå som en som inte kan stava majonnäs. Vilket jag i och för sig inte heller kanske kan, men det hör – som man brukar säga – inte hit.

Och: Well, man gör så gott man kan. Håll det goda jobbet uppe!

Hannes Dükler sa...

Tack, men jag funderar faktiskt på att lägga ner den här s(k)iten inom kort.

Maggie sa...

nu är Leif GW min idol också!

Syster Yster sa...

Jag sitter just och letar efter hans mail för att få göra lite reklam för en bok jag skrivit!
Kan du hjälpa mig att få tag i den så blir jag jätteglad.
Sudt0@hotmail.com
Tack på förhand